Muumi-tapettikokoelma Sanduddilta

Muumien 65-vuotisjuhlien kunniaksi Sandudd Oy on valmistanut Muumi-aiheisen tapettikokoelman. Muumipeikon ja ystävien kohdalla ei aivan ensiesiintymisestä tapettimalleina voida puhua sillä yhteistyötä on Sanduddin kanssa tehty jo 1950-luvulta lähtien.

 

Kokoelmassa on mukana muun muassa malli, jonka Tove Jansson alun perin piirsi tapettikuosiksi. Myös Tove Janssonin alkuperäinen piirros kirjaan Muumipeikko ja pyrstötähti on löytänyt tiensä mukaan kokoelmaan. Muumipeikko sukeltamassa kuva on täysin alkuperäisessä muodossa, ainoastaan suurennettuna ja siitä saimme upean aiheen tehosteseinätapettiin, kertoo Sanduddin myyntipäällikkö Ilkka Lehtola.

 

Yhdeksi kokoelman monista boordeista löydettiin Toven piirtämä kuva, jolla juhlistettiin Muumi-sarjakuvan ensimmäistä ilmestymisvuotta Evening News lehdessä, syyskuussa 1955.

 

Hieno raitatapetti syntyi kun taiteilija Julia Gauffin tutki Tove Janssonin alkuperäisiä kuvituksia ja lainasi hahmon sieltä toisen täältä ja piirsi niistä Tove Janssonin veljentyttären, Sophia Janssonin ohjauksella aivan uuden mallin.

 

Kokoelman tapetit on painettu nonwoven-materiaalille, joka mahdollistaa ”rullasta suoraan seinään” tapetoinnin. Tapettien rullapituus on taloudellinen 11,2 metriä ja reunanauhojen 10 metriä. Tapettien ja reunanauhojen vähittäismyyntihinta on 35–40euroa/rulla.

Yhteystiedot

Sandudd Oy

PL 30 (Kurvolantie 5 C)

37801 Akaa

 

Puh: 020 154 1444

Fax: 03 542 4324

 

Tarkemmat tiedot löydät täältä.

 

Palvelun toteutus: JPmedia