SKANDINAAVISTA SUUNNITTELUA

PERINTEITÄ JA NYKYAIKAISIA VAIKUTTEITA

Suomalainen muotoilu on poikkeuksellinen kombinaatio tyyliä, puhdasta eleganssia, käytännöllisyyttä, laatua ja ikuista rakkautta Suomen luontoa kohtaan. Suomalaisen muotoilun kauneus saavutetaan yleensä yksinkertaisuuden ja muodon selkeyden avulla. Suomalaisen muotoilun konsepti käsittää lämpimän, mukavan ja käytännöllisen sisustuksen, jossa on värin ja muodon aksentteja, jotka eivät koskaan ole vanhentuneita.

SUUNNITTELIJAT
 
JUKKA RINTALA

Maailmankuulu muotisuunnittelija Jukka Rintala takaa sen, että suomalainen muoti ei olisi lyhytaikaista ja helposti ennakoitavaa. Jukka Rintala on yksi tunnetuimmista henkilöistä Suomessa. Hänellä on laaja kirjo mielenkiinnon kohteita. Hän suunnittelee ainutlaatuisia vaatteita, toimii teollisena muotoilijana sisustustuotteissa sekä koruissa. Hänen ylellisiä iltapukujaan käytetään Presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla ja niihin pukeutuvat maailmankuulut muusikot sekä näyttelijät.

 
EMMA HAGMAN

Emma Hagman on opiskellut tekstuurisuunnittelua Pariisissa, missä hän on erikoistunut painosuunnitteluun. Hänellä on monta vuotta kansainvälistä kokemusta tekstiili-, vaate- ja graafisen suunnittelun aloilta.  Kaikki vanhat asiat patinan, retro-tuntuman, luonnon ja valokuvauksen kuin myös lasten mielikuvitus ovat Emman inspiraation lähteenä. Kaupungin valot ja urbaani tunnelma kiehtovat Emmaa yhtä paljon kuin hänen puutarhansa hoitaminen. Emman mallit ovat kerrostettuja ja yksinkertaisia, mutta täynnä tarinoita ja kertomuksia. Mallit soveltuvat molemmille sekä rohkeille, että melko yksinkertaisille sisustuksille.

 
CECILIA VIKLUND SÖDERQUIST

Cecilia Viklund Söderquist on koulutukseltaan sisustusarkkitehti. Hänen tavoitteenaan on luoda kauniita ja harmonisia tiloja suunnittelemiensa tapettien avulla. Pohjoinen valoisa luonto väreineen on hänen suurin inspiraation lähteensä.

SANDUDD TAPETTIMALLISTOT