Akuflex

Asuinympäristön ja työtilojen viihtyvyyden parantaminen paremmalla akustiikalla.

Esimerkiksi puhelinpalaveri on hyvä pitää tilassa, jossa kaikumista on vähennetty, joten äänieristetty seinäpäällyste tekee siitä rauhallisemman ja miellyttävämmän. Sama pätee toimistotiloissa, joissa työskentelee useampikin henkilö. Akuflex sopii myös allergikoille koska on pölyämätön eikä sisällä lasikuitua. Antistaattisena tuotteena ei myöskään kerää pölyä ja on helppo puhdistaa. Skandinaaviset värisävyt, antrasiitti, vaalean harmaa, harmaa, musta, beige ja sininen sopivat sisustuksellisesti kaikkiin kohderyhmiin.

 

Akustoiva seinäpäällyste sopii myös kouluissa ja päiväkodeissa vaimentamaan lasten tunnetusti vilkasta päivällä syntyvää elämänääntä.

 

Voidaan helposti asentaa myös korkeissa kohteissa taloudellisen rullakokonsa ansiosta.

 

Kotiteatteritilojen akustiikka paranee huomattavasti akustoivalla seinämateriaalilla. Asentamalla akustiikkahuopa kattoon saadaan paljon kaikumista vähennettyä, varsinkin kerrostaloissa, joissa on paljon maalattua betoniseinää.

 

Äänen absorptio vaimentaa huonetilan sisällä syntyvää ääntä, jota syntyy myös kouluissa ja päiväkodeissa, joissa kaikumista halutaan vähentää.

 

Helposti muokattavissa Akuflex on omiaan myös pakettiautojen, sekä veneiden sisätilojen vuorauksissa.

 

Sandudd Oy on markkinoinut Akuflexiä n. pari vuotta ja rautakaupat jälleenmyyjinä ovat ottaneet hyvin tuotteen vastaan ja heiltäkin voi kysyä lisätietoja.

Valmista itse mieleisesi akustiikkaa parantava yksilöllinen huonetila mieleiselläsi akustiikkaa parantavalla pinnalla

Tilan koko ja muoto sekä äänenvaimennusmateriaalin määrä ja sijoittelu vaikuttavat ratkaisevasti jälkikaiunta-aikaan. Seinäpinta-alan kasvaessa myös jälkikaiunta-aika kasvaa, ellei tilassa ole tarpeeksi ääntä absorboivia pintoja. Äänenvaimennusmateriaalia lisäämällä ja sitä hyvin sijoittelemalla voidaan parantaa tilan akustiikkaa ja lyhentää jälkikaiunta-aikaa. Tilassa käytetyt materiaalit vaikuttavat suuresti tilan akustiikkaan. Kovat ja ääntä heijastavat pinnat eivät juuri lainkaan vaimenna eli absorboi ääntä. Vastaavasti huokoiset materiaalit imevät ääniaaltoja ja vaimentavat tehokkaasti häiritseviä, kaikuvia ääniä, mikä tekee niistä hyviä.

 

>> Lataa Akuflex esite (PDF-tiedosto)

>> Lataa Akuflex kiinnitysohje (PDF-tiedosto)

Copyright Sandudd Oy  |  Tietosuojaselosteet  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet