SANDUDD

Sandudd-tapetit yhdistävät kauneuden, loistavan yksinkertaisuuden, käytännöllisyyden. Laadusta tinkimättä tapettimme ovat myös M1-päästöluokiteltuja.

LAATU. TYYLI. KAUNEUS.

Jonkin ajan kuluttua sisustus saattaa näyttää vanhentuneelta sen saa helposti päivitettyä modernimmaksi Sandudd tapettien avulla ja pian koet olevasi kuin uudessa huoneessa! Tapetointi on ajan käytöltään huomattavasti tehokkaampaa, kuin maalaaminen tai mikään muukaan seinien uudelleen sisustaminen. Mikäli valitset tapetin oikein, voit saada luotua täysin uuden, ainutlaatuisen ja tyylikkään sisustuksen ilman suurempia tekemisiä. Tyylisi voi olla normaalista poikkeava, klassinen, minimalistinen tai kaikkien näiden yhteinen kombinaatio.

TAPETTITEHDAS TOIJALASSA

George Rieks oli uranuurtaja tapettitehtaiden saralla ja aloittikin toimintansa jo vuonna 1858. 1800-luvun loppuun mennessä Suomeen oli avattu Jurieffin sekä Tilgmannin tehtaat Helsingissä, Tampereen tapettitehdas Tampereella, Nyholmin tapettitehdas Viipurissa sekä Ahvenanmaan tapettitehdas Maarianhaminassa. Sandudd Oy:n juuret ovat Helsingin Hietaniemessä -ruotsinkieliseltä nimeltään Sandudd. Jo vuodesta 1885 olemme valmistaneet laadukkaita tapetteja erityisesti suomalaiseen ja skandinaaviseen sisustusmakuun. Vuonna 1987 Sandudd Oy ja Toijalalainen Tapetti Oy yhdistyivät, jolloin Sandudd Oy:n toiminta Vantaalta siirtyi Toijalaan. Toijala on ollut suomalaisen tapettiteollisuuden kehto ja parhaimmillaan kaupungissa toimi samaan aikaan jopa kolme eri tapettitehdasta. Nykyisin Sandudd Oy on osa Elecster Oyj -konsernia.

EKOLOGISET MATERIAALIT

Tapettimme ovat M1-päästöluokiteltuja joka takaa sen, että valmistamamme tapetit eivät aiheuta päästöjä, tuoksuja ja ovat myös täysin allergiaystävällisiä.