Skandinaavista suunnittelua

Perinteitä ja nykyaikaisia vaikutteita

Perinteitä ja nykyaikaisia vaikutteita

Me Sanduddilla haluamme luoda tyylikkäitä ja persoonallisia tapetteja kaikenlaisille sisustajille. Siksi suosimme mallistoissamme suomalaista ja skandinaaviseen sisustukseen sopivaa muotoilua, jossa kauneus saavutetaan yksinkertaisuuden ja muodon selkeyden avulla. Suunnittelijoiden kädenjälki on vahvasti esillä mallistoissa ja jokaisen kuosin taakse kätkeytyy oma kiehtova tarinansa. Laajasta valikoimasta löydät toinen toistaan kauniimpia, tunteita herättäviä taideteoksia jotka värityksillään ja kuvituksillaan lumoavat jokaisen katsojansa. Näin luodaan klassikoita!

Suunnittelijat

JUKKA RINTALA

 

Maailmankuulu muotisuunnittelija Jukka Rintala takaa sen, että suomalainen muoti ei olisi lyhytaikaista ja helposti ennakoitavaa. Jukka Rintala on yksi tunnetuimmista henkilöistä Suomessa. Hänellä on laaja kirjo mielenkiinnon kohteita. Hän suunnittelee ainutlaatuisia vaatteita, toimii teollisena muotoilijana sisustustuotteissa sekä koruissa. Hänen ylellisiä iltapukujaan käytetään Presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla ja niihin pukeutuvat maailmankuulut muusikot sekä näyttelijät.

PAOLA SUHONEN

 

Paola Suhonen on suomalainen vaatesuunnittelija, taiteilija, muotoilija, yrittäjä ja elokuvantekijä. Hänet tunnetaan erityisesti Ivana Helsinki – vaatemerkistä, jonka hän on perusti siskonsa Pirjo Suhosen kanssa vuonna 1998. Ivana Helsinki on vahvasti tunnettu merkki niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja vaatemerkkiä on esitelty muun muassa sekä Pariisissa että New Yorkissa. Paola Suhonen luo Ivana Helsingin visuaalisen maailman omien näkemystensä pohjalta ja mallistot pohjautuvat vahvasti hänen omiin kokemuksiinsa.

CECILIA VIKLUND SÖDERQUIST

 

Cecilia Viklund Söderquist on koulutukseltaan sisustusarkkitehti. Hänen tavoitteenaan on luoda kauniita ja harmonisia tiloja suunnittelemiensa tapettien avulla. Pohjoinen valoisa luonto väreineen on hänen suurin inspiraation lähteensä.

Copyright Sandudd Oy  |  Tietosuojaselosteet  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet