Finnturf ja Tuontimatot

Klikkaa tästä päästäksesi uusille Finnturf tuontimattojen kotisivuille!

YHTEYSTIEDOT

Kotimaiset FinnTurf -ruohomatot sopivat sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin! Kotimaiset FinnTurf-ruohomatot Kotimaiset FinnTurf-ruohomatot sopivat sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin, mm. sisäänkäyntien edustalle, tuulikaappiin, eteisaulaan, porraskäytävään ja sisäpihaan. Matot valmistetaan kierrätykseen soveltuvasta UV-suojatusta polyeteenistä.

 

VALIKOIMA

Kotimaiset FinnTurf-ruohomatot valmistetaan kierrätykseen soveltuvasta UV-suojatusta polyeteenistä.
FinnTurf-ruohomatot sopivat sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin. Sopivia käyttökohteita ovat mm. sisäänkäyntien edustat, tuulikaapit, eteisaulat, porraskäytävät, sisäpihat, erilaiset työtilat.

Ruohomattoa on saatavana sekä määrämittaan leikattuna palana että rullana.
FinnTurf-vaihtoehtoja on kaksi: FinnTurf-matto normaaliin kulutukseen sekä FinnTurfVahvistettu-ruohomatto erittäin kovaan kulutukseen.

 

OMINAISUUDET

Kulutuksenkesto
Kulutuksenkesto

FinnTurf-ruohomatto kestää erittäin kovaa kulutusta. FinnTurf-ruohomatto sai Lisson-testissä SIS 83 25 23 Lisson-arvoksi HL 4,7. Asteikko on 1...5 ja paras arvo on 5.

Taivutuksenkesto
Taivutuksenkesto

FinnTurf-ruohomatto kestää murtumatta normaalit säänvaihtelut. Harmaan FinnTurf-ruohomaton pohja kesti murtumatta DIN 53361 mukaisen taivutuksenkestotestin. Testissä maton taivutuksenkestoa testattiin -25C°:ssa.

Käyttöturvallisuus
Käyttöturvallisuus

Erityisesti huomiota on kiinnitetty käyttöturvallisuuteen valmistamalla maton pohjakerros liukumista estävästä materiaalista. FinnTurf Vahvistettu-maton käyttöikää pidentää lisäksi pohjassa oleva vahvikeverkko.

Puhdistettavuus
Puhdistettavuus

FinnTurf-ruohomaton ryhdikäs harjaspinta pysyy siistinä kovassakin kulutuksessa. Matto on helppo puhdistaa: normaali pöly ja hiekka irtoavat imuroimalla, ravistelemalla tai mattoa kääntämällä. Kiinni tarttunut lika irtoaa haalealla vedellä tai vesisuihkulla. Matto kestää vaurioitumatta useimpia neutraaleja pesuaineita.

VÄRIT

 
10 VIHREÄ
 
15 SANIAISENVIHREÄ
 
20 HARMAA
 
30 GRAFIITTI
 
36 TUMMAGRAFIITTI
 
40 TUMMANRUSKEA
 
70 PUNAINEN
 
90 HIEKANRUSKEA
 
95 MUSTA

 

METALLIVÄRIT

 
14 VIHREÄ
 
24 HOPEA
 
44 PRONSSI
 
84 SININENFINNTURF VAHVISTETTU - RUOHOMATTO

- Muoviharjas
- Vahvikeverkko: estää maton venymisen
- Liukueste
- Saatavana neljä väriä: 10, 20, 40 ja 90